S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Kliknutím na tlačítko "OK" súhlasíte s použitím preferenčných, štatistických a marketingových cookies pre nás i našich partnerov. Funkčné cookies sú v rámci zachovania funkčnosti webu používané po celú dobu prechádzania webom. Podrobné informácie a nastavenia ku cookies nájdete zde.

Kurzy

Usporiadať podľa 
Výrobca  

Obsahom školenia je osvojiť prípravu tuhého a krehkého cesta, naučiť sa s ním pracovať. Správne tvarovať tartaletky, piecť. Pripraviť náplne a zdobiť rôznymi špičkami. Obsah kurzu príprava krehkého cesta základného, mandľového kakaového tvarovanie do foriem rozdiel košíček –tartaletky príprava náplní , ovocného želé, mouse, pena dokončovanie , zdobenie základné recepty KEDY? KDE? S KÝM? KOĽKO?
naša cena 100,00 €

TARTALETKY – TRENDOVÝ DEZERT


Obsahom školenia je osvojiť prípravu pálenej hmoty, základné zásady pri miešaní a spracovaní. Výrobky : choux, ecler, vaječný venček, karamelový veterník, pari brest Obsah kurzu príprava pálenej hmoty klasického typu príprava pálenej hmoty francúzskeho typu základné zásady technologického postupu , varenie, miešanie správne pečenie , teplota, zásady, príprava craqulinu príprava náplní, praliné
naša cena 100,00 €

PÁLENÁ HMOTA , ODPAĽOVANÉ CESTO AKO LAHODNÝ DEZERT


KLUB CUKRÁROV ORGANIZUJE ODBORNÉ ŠKOLENIE POD NÁZVOM "MANDĽOVÉ MACARONS Obsahom školenia je osvojiť prípravu macarons, techniku makaronáž, hmoty z mandľovej múky, prípravu mandľovej hmoty zo zmesi Braun. Každý účastník kurzu bude mať možnosť pripraviť vlastné macarons. Obsah kurzu: - príprava hmoty na macarons klasickým spôsobom príprava hmoty na macarons z kvalitnej zmesi Braun príprava náplní –
naša cena 100,00 €

KURZ MANDĽOVÉ MACARONS


KLUB CUKRÁROV ORGANIZUJE ODBORNÉ ŠKOLENIE POD NÁZVOMČokoláda a dezerty-príprava dezertov s použitím rôznych techník spracovania,Obsahom kurzu je príprava moderných dezertov, príprava ozdôb z čokolády, dezertov a iných cukrárskych výrobkov, čokoládové peny, banketky, servírovanie. OBSAH ŠKOLENIA: príprava dezertov na schladzovanie, príprav jednotlivých častí, chuťových insertov, želé, mouse,
naša cena 140,00 €

KURZ ČOKOLÁDA A DEZERTY


KLUB CUKRÁROV ORGANIZUJE :Je určený pre začiatočníkov zameraný na spracovanie pravej čokolády značky Callebaut Obsahom školenia bude oboznámiť a naučiť sa prakticky pracovať s čokoládou. Školenie bude zamerané aj na teóriu, ale najmä na názornú prácu s čokoládou, prípravu praliniek,  ganache. Každý účastník kurzu bude pracovať s čokoládou.                                            OBSAH ŠKOLENIA:
naša cena 140,00 €

KURZ ČOKOLÁDA AKO ZÁKLAD

MTgxN2YxYj