príprava pálenej hmoty klasického typu
príprava pálenej hmoty francúzskeho typu
základné zásady technologického postupu , varenie, miešanie
správne pečenie , teplota, zásady,
príprava craqulinu
príprava náplní, praliné
dokončovanie výrobkov
základné recepty
Termín: september – október 2022
podľa aktuálnej epidemiologickej situácie a hygienických nariadení
Kurz trvá 4 hodiny ,
bude realizovaný v piatok od 15,00 – 19,00h
počet osôb : 5- 8
Miesto konania: Stredná odborná škola obchodu a služieb, ulica 1.Mája 1264, 02 01 Púchov
Budove C, vchod oproti poisťovni Dôvera
Lektor- Mgr. Jozefína Zaukolcová -predseda klubu cukrárov SZKC , Majster odbornej výchovy
Cena kurzu: 100€
Potrebné pomôcky: zástera
V cene je zahrnutý kurz + pitný režim, obed si zabezpečuje každý sám (donášková služba, prípadne sa pôjdete niekam najesť). Počet účastníkov na kurz je obmedzený, max. počet je 5-8 ľudí.
Ak máte záujem, kliknite na políčko prihlásiť a vyplňte formulár.
Po záväznom prihlásení vám budú zaslané ďalšie informácie.
Ak máte záujem o tento kurz objednjte sa nezáväzne už teraz , nakoľko podľa prejaveného zaujmu budeme určovať poradie a presný termín jednotlivých kurzov
V prípade nenaplnenia minimálneho počtu účastníkov na školení si organizátor vyhradzuje právo školenie presunúť na iný termín , prípadne školenie zrušiť.
Klub cukrárov : zaukolcovaj@gmail.com
instagram: jozka_zaukolcova