Úvod »Kurzy» KURZ ČOKOLÁDA A DEZERTY


        

KURZ ČOKOLÁDA A DEZERTY

 

naša cena bez DPH : 116,67 €
naša cena s DPH (20 %):
140,00 €

KLUB CUKRÁROV ORGANIZUJE ODBORNÉ ŠKOLENIE POD NÁZVOMČokoláda a dezerty-príprava dezertov s použitím rôznych techník spracovania,Obsahom kurzu je príprava moderných dezertov, príprava ozdôb z čokolády, dezertov a iných cukrárskych výrobkov, čokoládové peny, banketky, servírovanie.

OBSAH ŠKOLENIA:

  • príprava dezertov na schladzovanie, príprav jednotlivých častí, chuťových insertov, želé, mouse, ganache

  • temperovanie čokolády – miešanie, očkovanie, skúška teploty, použitie temperovacieho zariadenia

  • príprava čokoládových ozdôb – čokoládové cigarety, použitie transfer fólií, reliéfne fólie, kakaové maslo

  • čokoládové banketky, pohárové dezerty, želé

  • príprava zrkadlovej polevy , velúr

  • zdobenie, servírovanie

  • základné receptúry

KEDY? KDE? S KÝM? KOĽKO?

ermín: september – október 2022

podľa aktuálnej epidemiologickej situácie a hygienických nariadení


v čase: od 9.00-15.00 hod

Miesto konania: Stredná odborná škola obchodu a služieb , ulica 1. Mája 1264, 020 01 Púchov , Budova C -bočný vchod

Odborný garant : Mgr. Jozefína Zaukolcová- predseda klubu cukrárov SZKC, Majster odbornej výchovy

HARMONOGRAM:

Kurz trvá 6 hodín,

bude realizovaný

v sobotu od 9,00 – 15,00h

počet osôb : 5- 8

DOPLNKOVÉ INFORMÁCIE:

Potrebné pomôcky: zástera

V cene je zahrnutý kurz + pitný režim, obed si zabezpečuje každý sám (donášková služba, prípadne sa pôjdete niekam najesť). Počet účastníkov na kurz je obmedzený, max. počet je 8-9 ľudí.

Ak máte záujem, kliknite na políčko prihlásiť a vyplňte formulár

Po záväznom prihlásení vám budú zaslané ďalšie informácie.

Ak máte záujem o tento kurz objednjte sa nezáväzne už teraz , nakoľko podľa prejaveného zaujmu budeme určovať poradie a presný termín jednotlivých kurzov



V prípade nenaplnenia minimálneho počtu účastníkov na školení si organizátor vyhradzuje právo školenie presunúť na iný termín , prípadne školenie zrušiť.

Klub cukrárov : zaukolcovaj@gmail.com

katkabuc@gmail.com

www.peceniehrou.sk

www.cukrarskysvet.sk

www.szks.sk

instagram: jozka_zaukolcova

Mjc1OWI5OT