S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Kliknutím na tlačítko "OK" súhlasíte s použitím preferenčných, štatistických a marketingových cookies pre nás i našich partnerov. Funkčné cookies sú v rámci zachovania funkčnosti webu používané po celú dobu prechádzania webom. Podrobné informácie a nastavenia ku cookies nájdete zde.

Hmoty a prípravky / Suroviny

Usporiadať podľa 
Výrobca  

Biely aromatizovaný prášok s jemne sladkou chuťou a vanilkovou arómou, ktorý neabsorbuje vlhkosť produktu. Neobsahuje farbivá ani chemické aditíva. Vhodné na posýpanie cukrárskych a pekárskych výrobkov. Ak chcete zachovať vlastnosti, nepoužívajte na výrobky teplejšie ako 25°C. Zloženie: dextróza, cukor, hydrogenovaný rastlinný tuk (palmový, kokosový), pšeničný škrob zbavený lepku, aróma vanilka
naša cena 6,20 €

Dolomiti Nevlhnúci cukor 1kg


Zloženie: pasterizované mlieko, bakteriálne kultúry. Skladovanie: skladovať pri teplote + 2 až + 8 C. Chrániť pred svetlom a cudzími pachmi. Po otvorení spotrebovať do 24 hodín. Vyrobené v EÚ. Tovar len na objednávku a osobný odber na predajni !!!!
naša cena 14,50 €

Tvaroh hrudkovitý tradičný 4 kg


Polotovar v prášku pre použitie na posyp a dekoráciu cukrárenských výrobkov. Zloženie: dextróza, pšeničný škrob, čiastočne hydrogenovaný repkový olej, protihrudkujúca látka: uhličitan vápenatý, palmový tuk úplne hydrogenovaný, aróma. Môže obsahovať stopy vajec a mlieka. Balenie: 1 kg vrecko.
naša cena 8,20 €

Dekoračný práškový cukor nerozpustný 1 kg


Jedlá sóda bikarbóna, balenie 1 kg vrecko. Prídavná látka do potravín. Zloženie: hydrogén uhličitan sodný do potravín. Skladovanie: Skladujte v suchu! Krajina pôvodu: Slovenská republika
naša cena 3,70 €

Sóda bikarbóna 1 kg


Glukóza je zmes sacharidou získaných enzýmovou hydrolýzou pšeničného škrobu. Je to hustý,sladký,homogénny, bezfarebný nažltly roztok,sirup. Používa sa v cukrárenskej výrobe a to pri pudingových dezertoch, modelovacích mliečnych a čokoládových hmôt. Balenie 5 kg plastové vedierko. Krajina pôvodu ČR. Zlozenie: 100% glukózový sirup.
naša cena 19,50 €

Glukózový sirup 5 kg


Použitie:Pri varení - na zahustenie polievok, prívarkov, omáčok, ovocných štiav, mäsitých a bezmäsitých jedál. Pri pečení - na zahustenie plniek, ktoré ďalej tepelne spracúvame, zjemnenie koláčov, sušienok, múčnikov, tak že časť múky (1/4) nahradíme kukuričným škrobom.Jedlo zahustené kukuričným škrobom bude jemnejšie.Zloženie: kukuričný škrob.Výživové údaje na 100 g výrobku: Energia 1513 kJ / 356
naša cena 1,09 €

Kukuričný škrob jemný 200g


Použitie:Pri varení - na zahustenie polievok, prívarkov, omáčok, ovocných štiav, mäsitých a bezmäsitých jedál čínskej, ázijskej kuchyne. Zemiakový škrob nevytvára hrudky, jedlu dodáva zamatový vzhľad.Pri pečení - poslúži na zjemnenie koláčov, sušienok a múčnikov tak, že časť múky (1/4) nahradíme zemiakovým škrobom.Zloženie: zemiakový škrob.Výživové údaje na 100 g výrobku: Energia 1370 kJ / 327
naša cena 1,26 €

Zemiakový škrob jemný 200g


Glukóza je zmes sacharidou získaných enzýmovou hydrolýzou pšeničného škrobu. Je to hustý,sladký,homogénny, bezfarebný nažltly roztok,sirup. Používa sa v cukrárenskej výrobe a to pri pudingových dezertoch, modelovacích mliečnych a čokoládových hmôt. Balenie 1 kg plastové vedierko. Krajina pôvodu ČR. Zlozenie: 100% glukózový sirup.
naša cena 5,95 €

Glukózový sirup 1 kg


Zmes na prípravu snehovej pusinky, bielkovej hmoty. Návod na použitie: 1000g Bianca, 1000g vody, 1000g cukru (1), 1000g cukru (2), Zmiešajte Bianca, cukor (1) a vodu počas 3-4 minút pri najvyššej rýchlosti v šľahači. Počas poslednej 1 minúty pomaly pridávajte cukor (2). Tvarujte rôzne tvary na jemne vymastené plechy pomocou trezírovscieho vrecka. Teplota pečenia je 100-110°C. Doba pečenia je +-60
naša cena 73,50 €

Bianca 10 kg


Kypriaci prášok do perníka obsahuje kombináciu korenín, ktoré svojou vôňou a chuťou vylepšia každý zákusok. Obsah 1 sáčku vystačí na 500g múky. Zloženie: hydrogenpyrofosforečnan sodný, hydrogenuhličitan sodný, perníkové korenie, kukuričný škrob.
naša cena 0,34 €

Kypriaci prášok do perníka 20g


Použitie: ako dekorácia na jedlo, pečivo a konzervovanie ovocia a zeleniny. Zloženie: glukózový sirup, voda, regulátor kyslosti E330, sorban draselný E202, E 406, agar. Produkt je bezlepkový. Môže obsahovať stopy mlieka, sóje, orechov a sorbanu draselného. Balenie: 250 ml fľaška s rozprašovačom.
naša cena 6,90 €

Želatína v spreji 250 ml


Zloženie: mlieko, cukor. Použitie: ako hotová náplň do dezertov, na prípravu krémov a ďalších cukrárskych špecialít. Balenie 1 kg. Krajina pôvodu: Česká republika
naša cena 6,10 €

Mlieko zahustené sladené 1 kg


Zloženie: mlieko, cukor. Použitie: ako hotová náplň do dezertov, na prípravu krémov a ďalších cukrárskych špecialít. Balenie 1 kg. Krajina pôvodu: Česká republika
naša cena 6,10 €

Mlieko zahustené sladené karamelizované 1 kg


Včelí med kvetový, vhodný na použitie v potravinárskom priemysle. Zloženie: včelí med kvetový Balenie: 4 kg vedro ilustračné foto
naša cena 23,10 €

Med kvetový 4 kg


Vhodná na zákusky, torty, aspik, rôsol, na zahustenie majonézových šalátov a pod. Nesmie sa variť !!!   Vedeli ste, že želatína v tomto produkte je živočíšneho pôvodu  (bravčová želatína).   Zloženie: želatína jedlá    Krajina pôvodu: Slovensko  Energetická hodnota na 100g produktu: Energia 1488 kJ/ 356 kcal, Tuk 0 g z toho nasýtené mastné kyseliny 0g, Sacharidy 0g z toho cukry 0g, Bielkoviny 89g,
naša cena 24,50 €

Želatína číra 1kg


Zloženie: carboxymetyl celulóza,xantánová gume,múka zo svätojánskeho chleba (Ceratonia siliqua),glukóza. Príprava jedlého lepidla: 20dielov vody a 1dávka TYLO,zmiešame a ponecháme cez noc odležať v chladničke (je nutné TYLO dávkovať pomaly po menšom množstve a dobre premiešať). Pripravené lepidlo je použiteľné do 3-4 dní. Mexická gum pasta príprava: (na kvety na figúry) cca500 práškového cukru,
naša cena 3,60 €

TYLOSE prášok (CMC) 50g


Vhodný na posyp a prípravu kokosových koláčov, zákuskov a pod. Zloženie: kokos jemný Balenie: 1000g
naša cena 6,90 €

Kokos strúhaný jemný 1 kg


Kukuričný škrob sa v cukrárskej výrobe používa ako náhrada múky do ciest, ale tiež do náplní, dezertov a ovocných omáčok. Zloženie: prírodný kukuričný škrob. Balenie 1 kg.
naša cena 4,10 €

 Kukuričný škrob 1 kg


Jemný prášok získaný z morských rias čeľade Gracillaria converfoides. Používa sa ako želírujúca látka E406 a pri výrobe ovocných tort a dezertov, v gastronómii pri výrobe aspikov. Dávkovanie: 4-15g agaru (podľa požadovanej hustoty želé) na 1l vody. Návod na použitie: 4-15g agaru pridáme do 1l studenej vody, pomaly privedieme k varu a varíme 3-5 minút. Odstavíme a pridáme podľa potreby cukor
naša cena 19,50 €

Agar agar 800 prírodný 250g


Sušené odtučnené mlieko 1 kg. V cukrárenskej výrobe sa používa pri príprave ciest a krémov... Zloženie: laktóza, mliečny tuk, mliečna bielkovina. Množstvo vody najviac 4% hmot. Skladujte pri teplote do 20 C. Balenie 1 kg vrecko. Krajina pôvodu: EÚ.
naša cena 7,40 €

Sušené mlieko 1 kg


Zloženie: jemný zemiakový škrob. Balenie 1 kg.
naša cena 5,45 €

Zemiakový škrob 1 kg


Použitie: 12g kypriaceho prášku do pečiva na 500 g múky. Zloženie: kypriace látky(hydrogénuhličitan sodný, difosforečnan disodný), kukuričný škrob. Balenie 12g.
naša cena 0,09 €

Kypriaci prášok do pečiva 12g


Želatína vhodná na zákusky, torty, aspik, rôsol, krémy 1 balenie/0,5 l vody, nálevuNávod na rozpustenie želatíny:Obsah vrecka vysypeme do 0,5 l vody zamiešame a necháme stáť. Po 10 minútach zahrejeme na teplotu najviac 60°C a za stáleho miešania želatínu rozpustíme a roztok necháme vychladnúť.Nesmie sa variť !!!Zloženie: želatína jedlá - určená pre ľudskú výživu
naša cena 0,85 €

Želatína potravinárska číra 20g


Kompletná zmes pre výrobu špeciaálnych liatych hmôt s červenou farbou. Dávkovanie: VELVET 1000g, pitná voda 650g, olej 180g. Zloženie: pšeničná múka, sušené vajcia, kypriaca látka(E450,E500), kakao, farbivo (E120,E172), soľ, aróma. Použitie: všetky suroviny spojíme a necháme cca 5 min. odležať. Potom miešame šľahačom pri najmenšej rýchlosti 1-2 minúty do hladkej a homogénnej konzistencie. Balenie
naša cena 7,30 €

Sandra VELVET 1 kg


M2RmMz