Meno | Účel | Vypršanie |
---|---|---|
show_cookie_message | Ukladá informácie o potrebe zobrazenia cookie lišty | 1 rok |
__zlcmid | Tento súbor cookie sa používa na uloženie identity návštevníka počas návštev a preferencie návštevníka deaktivovať našu funkciu živého chatu. | 1 rok |
__cfruid | Tento súbor cookie je súčasťou služieb poskytovaných spoločnosťou Cloudflare – vrátane vyrovnávania záťaže, doručovania obsahu webových stránok a poskytovania pripojenia DNS pre prevádzkovateľov webových stránok. | relácie |
_auth | Zaisťuje bezpečnosť prehliadania návštevníkov tým, že zabraňuje falšovaniu požiadaviek medzi stránkami. Tento súbor cookie je nevyhnutný pre bezpečnosť webu a návštevníka. | 1 rok |
csrftoken | Pomáha predchádzať útokom Cross-Site Request Forgery (CSRF). | 1 rok |
PHPSESSID | Zachováva stav užívateľskej relácie naprieč požiadavkami na stránky. | relácie |
rc::a | Tento súbor cookie sa používa na rozlíšenie medzi ľuďmi a robotmi. To je výhodné pre web, aby vytvárať platné správy o používaní ich webových stránok. | persistentní |
rc::c | Tento súbor cookie sa používa na rozlíšenie medzi ľuďmi a robotmi. | relácie |
AWSALBCORS | Registruje, ktorý server-cluster obsluhuje návštevníka. To sa používa v kontexte s vyrovnávaním záťaže, aby sa optimalizovala užívateľská skúsenosť. | 6 dnů |
18plus_allow_access# | Ukladá informáciu o odsúhlasení okna 18+ pre web. | neznámý |
18plus_cat# | Ukladá informáciu o odsúhlasení okna 18+ pre kategóriu. | neznámý |
bs_slide_menu | neznámý | |
left_menu | Ukladá informáciu o spôsobe zobrazenia ľavého menu. | neznámý |
čokoláda ako základný pojem – teoretická časť
temperovanie čokolády - základná a podstatná časť pri príprave praliniek, spôsoby temperovania
príprava pralinkových foriem – dôkladné čistenie, maľovanie prifarbeným kakaovým maslom, pred vylievaním, jednotlivé jednoduché techniky
vylievanie foriem vytemperovanou čokoládou
príprava náplní – základný „ganache“, dochucovanie náplní, niekoľko jednoduchých receptúr, plnenie praliniek. Použitie základných trvanlivých náplní, dochucovanie.
zaťahovanie „ viečkovanie“ praliniek - konečná fáza prípravy. Zrenie, kryštalizácia praliniek vo formách, jednoduché ozdoby
príprava lávového koláčika – pečenej čokolády s malinami a zmrzlinou
základné receptúry
Termín kurzu: september – október 2022
podľa aktuálnej epidemiologickej situácie a hygienických nariadení
v čase: od 9.00-15.00 hod
Miesto konania: Stredná odborná škola obchodu a služieb , ulica 1. Mája 1264, 020 01 Púchov , Budova C -bočný vchod
Odborný garant : Mgr. Jozefína Zaukolcová- predseda klubu cukrárov SZKC, Majster odbornej výchovy
Kurz trvá 6 hodín,
bude realizovaný
v sobotu od 9,00 – 15,00h
počet osôb : 5- 8
Potrebné pomôcky: zástera
V cene je zahrnutý kurz + pitný režim, obed si zabezpečuje každý sám (donášková služba, prípadne sa pôjdete niekam najesť). Počet účastníkov na kurz je obmedzený, max. počet je 5-8 ľudí.
Ak máte záujem, kliknite na políčko prihlásiť a vyplňte formulár.
Po záväznom prihlásení vám budú zaslané ďalšie informácie.
Ak máte záujem o tento kurz objednjte sa nezáväzne už teraz , nakoľko podľa prejaveného zaujmu budeme určovať poradie a presný termín jednotlivých kurzov
V prípade nenaplnenia minimálneho počtu účastníkov na školení si organizátor vyhradzuje právo školenie presunúť na iný termín , prípadne školenie zrušiť.
Klub cukrárov :
instagram: jozka_zaukolcova
NAJPREDÁVANEJŠÍ
© 2009 - 2025 SEBA GROUP s.r.o. Všetky práva vyhradené.
Vytvorené systémom www.webareal.sk