V letných mesiacoch posielame tento produkt len na vlastné riziko!!!
Vysokokvalitná belgická biela čokoláda vyváženej krémovej chuti, s ideálnou viskozitou vhodná na výrobu ozdôb, praliniek, poťahovanie, vhodná na prípravu čokolády na pitie. apod.
Čokolády Callebaut sú vyrábané z najkvalitnejších starostlivo vyberaných kakaových bôbov od lokálnych farmárov. Sú spracovávané jedinečnými technologickými postupmi.
Znovuuzatvárateľné balenie 2,5kg.
Zloženie: cukor, kakaové maslo, sušené plnotučné mlieko, emulgátor sójový lecitín, prírodná vanilková aróma. Obsah kakaovej sušiny min. 28%.
Výživové hodnoty na 100g:
Energia: 2379kj/569kcal
Tuky (z toho nasýtené MK): 36g (22g)
Sacharidy (z toho cukry): 55g (55g)
Bielkoviny: 6g
Soľ: 0,21g
Skladujte na suchom mieste pri teplote 12-20°C.
Výrobca: Callebaut
*Kúpou tohto produktu podporujete lokálnych farmárov kakaových bôbov.